Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 15 Haziran 2019, Cumartesi 09:24 tarihinde eklendi. 1616 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İYİ Partili meclis üyeleri için rozet takma töreni düzenlendi

İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı tarafından Büyükkarıştıran Belediye Meclis Üyeleri Erhan Pekkan, Sedat Çakır ve İsmail Dönmez’e parti rozeti takma töreni gerçekleştirildi.
İYİ Partili meclis üyeleri için rozet takma töreni düzenlendi  

İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı binasında düzenlenen törene İYİ Parti Kırklareli İl Başkanı Mustafa Köseoğlu, İYİ Parti Lüleburgaz Kurucu İlçe Başkanı İbrahim Bölükbaşı, İYİ Parti mevcut İlçe Başkanı Sibel Pişkin, Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Mustafa Kalecik, Evrensekiz Belediye Başkan Adayı Naki Karakuş, İYİ Parti Evrensekiz Belediye Meclis Üyeleri Erdem Ergülmez, Büyükkarıştıran Belde Başkanı Mesut Çolak ve Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu üyeleri katılım sağladı.

Törende Erhan Pekkan, Sedat Çakır ve İsmail Dönmez’e parti rozetleri İYİ Parti Kırklareli İl Başkanı Mustafa Köseoğlu, mevcut İlçe başkanı Sibel Pişkin ve Kurucu İlçe başkanı İbrahim bölükbaşı tarafından takıldı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek