Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 14 Haziran 2019, Cuma 09:33 tarihinde eklendi. 1176 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ticaret ve Sanayi Odası taşınıyor

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası(LTSO), hizmet binasının yenilenecek olması nedeniyle geçici bir süre için taşınacak.
Ticaret ve Sanayi Odası taşınıyor  

Lüleburgaz’da yaklaşık 40 yıldır mevcut hizmet binasında hizmet veren Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası(LTSO) binanın yenilenecek olması dolayısıyla geçici bir süre için 200 metre ileride bulunan Kocasinan Mah. İnönü Cad. No:25 adresine taşınacak. Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu geçtiğimiz salı günü mevcut hizmet binasında son toplantısını gerçekleştirdi. 

Yeni hizmet binası tamamlanana kadar çalışmalarına hız kesmeden devam edecek olan LTSO Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli yaptığı açıklamada “  LTSO Yönetimine geldiğimiz günden bu yana seçimde verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Üyelerimizin memnuniyetini sağlamak ve hizmet kalitemizi gün geçtikçe daha da iyi yerlere taşımayı temel ilke edinerek çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz’’ dedi.

Buğra KAYA

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek