HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 14 Haziran 2019, Cuma 09:28 tarihinde eklendi. 1069 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

65 hemşire yardımcısı mezun oldu

Özel Ayyıldız Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, 12 Haziran 2019 çarşamba günü 2018-2019 eğitim öğretim yılı mezuniyet törenini gerçekleştirdi.
65 hemşire yardımcısı mezun oldu  

Özel Ayyıldız Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Prof. Dr. Necdet Tekin Gençlik Merkezi’nde düzenlenen törenle 3.mezuniyet törenini gerçekleştirdi. Tören sonunda 65 hemşire yardımcısı adayı mezun oldu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan mezuniyet töreni Okul Müdürü İbrahim Çakır’ın konuşmasıyla devam etti. Müdür Çakır konuşmasında “Trakya'nın gerçek incisi Lüleburgaz’da 6 yıl önce ilimizdeki ilk özel mesleki lise olarak eğitim öğretim hayatına başlayan Ayyıldız Koleji tüm zorluklara rağmen yılmamış, ülkemizin sağlık ordusuna çok değerli neferler yetiştirme idealinden vazgeçmemiş sabırla bugünlere ulaşmıştır. Bundan önceki yıllardaki iki mezuniyet törenimizle 106 hemşire ve 12 acil tıp teknisyeni 53 Hemşire Yardımcısını ülkemizin sağlık çalışanları ordusuna gönderdik. Birazdan 65 hemşire yardımcısının daha mezuniyetine şahit olacaksınız ve okuyacakları mezuniyet andını kulaklarınızla duyacaksınız. Sevgili Gençler, Okula ilk başladığımız günden bugüne değin, eğitildiniz, bilgi ve erdemle donatıldınız, bugün bir mezuniyet yaşıyorsunuz. Biliniz ki her mezuniyet bir başka basamağın başlangıcıdır. Sizlerin gelecekte başarıyla okulunuzu, bizleri ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım tamdır.

Sevgili gençler, Sizden öncelikli olarak sahip olmanızı istediğim üç şey sağlığınız, mutluluğunuz, ahlaklı ve başarılı olmanızdır. Hızla değişen bu dünyada ki değişimi kavrayınız. Kavrayınız ki muasır medeniyetler seviyesine bizleri taşıyınız. Sizlerden dürüst, adil iyi bir insan, değer ve tutumlara bağlı bireyler olmanızı istiyorum. Sevgili öğrencilerim, toprağınıza, vatanınıza, bayrağınıza, tarihinize, dilinize, dininize, ecdadın mirasına ve tüm şehitlerimize sahip çıkmaktan asla vazgeçrneyiniz. Çünkü bizi yıkmak isteyenlerin en korktuğu şey budur. Biz bu değerlerimize sahip çıktığımız sürece, kimseler bu vatani yıkamaz. Öyle çalışınki sizin olmanız gereken yerlerde vatan hainleri olmasın.” dedi.

Ardından öğretmenler, mezun olan öğrencilerine temsili mezuniyet belgelerini teslim etti. Program Okul Müdürü İbrahim Çakır’ın okul birincisine, Müdür Yardımcısı Hadi Lap’ın okul ikincisine ve Bir Nefes Hastanesi başhemşiresi Reyhan Güre’nin okul üçüncüsüne plaket takdim etmesiyle devam etti. Okul birincisi Burcu Yıldırım, konuşmasının ardından mezuniyet kütüğüne plaket çaktı. Türk bayrağı ve okul flamasının teslim töreninin ardından mezun olan öğrenciler Okul Öğretmenlerinden Damla Yıldırım eşliğinde meslek andını coşkulu bir şekilde söylediler. Tören öğrencilerin kep atmasıyla sona erdi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek