Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 13 Haziran 2019, Perşembe 09:18 tarihinde eklendi. 1389 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Cadde ve sokaklar göle döndü

Lüleburgaz’da geçtiğimiz akşam meydana gelen aşırı sağanak yağış şehrin birçok yerinde sele neden oldu.
Cadde ve sokaklar göle döndü  

Lüleburgaz’da 11 Haziran Salı günü saat 19.00 saatlerinde başlayan yağmur, ani bir şekilde sağanak yağmura dönüşmüştü. Sağanak yağan yağmur nedeniyle şehir merkezinde birçok yer, sular altında kaldı. Sağanak yağmura yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşarken, bazı evleri de su bastı. Caddelerde oluşan büyük su birikintilerinde ise araçlar ilerlemekte güçlük çekti.

Vatandaşlar isyan etti

Lüleburgaz’da her sağanak yağmur yağdığında böyle sorun yaşadıklarını belirten bazı vatandaşlar ise “Ne zaman yağmur yağsa sokaklar göle dönüyor. Yollardan zıplaya zıplaya geçmekten kendimizi kanguru gibi hissediyoruz. Lüleburgaz Belediyesi’nin artık sesimizi duymasını ve bu alt yapı sorununu gidermesini istiyoruz. İnsanları mağdur etmesinler.” dediler.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek