Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 13 Haziran 2019, Perşembe 09:15 tarihinde eklendi. 1723 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz CHP'den İstanbul çıkarması

CHP Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Lüleburgaz İlçe Başkanı Bülent Metin ve beraberindekiler, İstanbul'da Bayrampaşa ilçesine çıkarma yaptı.
Lüleburgaz CHP'den İstanbul çıkarması  

23 Haziran Seçimleri öncesinde İstanbul'daki Trakyahemşehri dernekleriyle esnaf ziyareti yapan CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'na oy istedi. 

Yüksek Seçim Kurulu'nun  (YSK) İstanbul'da 23 Haziran'da yenileyeceği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimleri öncesinde CHP Lüleburgaz İlçe Teşkilatı tam kadro İstanbul çıkarması yaptı. 

CHP Lüleburgaz Belediye Başkanı Gerenli, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Metin ve CHP Kırklareli Milletvekili Kayan'ın yanında Bayrampaşa Belediyesi Belediye Başkan Adayı Remzi Albayrak, Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı İbrahim Karaman ve beraberindekilerle Trakyalıların yoğun olarak yaşadığı Bayrampaşa'nın Yıldırım Mahallesi'ne gitti.

  Burada Rumeli Türkleri Dayanışma ve Kültür Derneği ile Kofçazlılar Derneği’ni ziyaret eden CHP heyeti, esnafı gezerek Ekrem İmamoğlu'na oy istedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek