33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 11 Haziran 2019, Salı 09:34 tarihinde eklendi. 1745 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz CHP’den İmamoğlu’na bağış

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü ile Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasına destek verdi.
Lüleburgaz CHP’den İmamoğlu’na bağış  

CHP İlçe Binasında gerçekleştirilen haftalık halk toplantısının ardından Lüleburgaz İş Bankası binasına giden CHP İlçe Başkanı Bülent Metin, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ve partili üyeler, 23 Haziran’da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleriyle ilgili CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasına destek oldular.

Kampanyaya bağışta bulunan Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli yaptığı açıklamada “Türkiye’de 31 Mart yerel seçimlerinden sonra maalesef demokrasiye bir darbe vurulduğunu düşünüyorum. Bu yaşanan sıkıntılardan sonra bütün Türkiye’nin gönüllü olarak bu işin arkasında olduğunu Lüleburgaz’ında gördüğünüz gibi arkasında olduğunu görüyoruz. Her şey çok güzel olacak.” şeklinde konuştu.

CHP İlçe Başkanı Bülent Metin ise “İlk başladığı günden beri gerek partililerimiz, gerek vatandaşlarımız partimize gelip hesap numaralarıyla ilgili bilgileri almışlardı. Çoğu zaten paralarını yatırmışlardı. Ancak son zamanlarda Binali beye devletin destek verdiğini gören vatandaşlarımız tekrardan bize başvurarak kampanyaya katılmak istediklerini böyle bir oluşum istediklerini belirttiler. Bizde o yüzden çağrımızı yaptık. Çağrımızda cevap buldu. Gençlerimizde burada harçlıklarından biriktirdikleri paraları veriyorlar. Her şey çok güzel olacak.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek