Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 24 Mayıs 2019, Cuma 09:05 tarihinde eklendi. 3242 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çok Sesli Çocuk Korosuna 4 ödül

Lüleburgaz Belediyesi Çoksesli Çocuk Korosu, bu yıl ikincisi düzenlenen ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen 29 Koro ve 1200 çocuk koristin katılımıyla gerçekleştirilen Çanakkale Çocuk Koroları Şenliği’nde 4 başarı ödülüne layık görüldü.
Çok Sesli Çocuk Korosuna 4 ödül  

Çanakkale’de 27-28 Nisan’da gerçekleştirilen “Çocuk Koroları Şenliği” kapsamında sahne alan Lüleburgaz Belediyesi Çoksesli Çocuk Korosu “Çocuk Şarkılarını Yorumlama Teknik İzlenimde Başarı Ödülü”, “Sololu Yapıt Seslendirmede Başarı Ödülü”, “Cenan Akın Şarkılarını Yorumlamada Başarı Ödülü” ve “Müzikoloji Platformu Başarı Ödülü” olmak üzere dört farklı kategoride ödüle layık görüldü.

Dr. Öğr. Üyesi Atilla Çağdaş Değer (Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservartuarı Öğretim Üyesi), Öğr.Gör. Mete Gökçe (Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Müzik Eğitimi ABD), Serpil Özyüksel (Piyano Pedagogu – Müzik Eğitimcisi), Rabia Dönmez Yılmam’ın (Şan Pedagogu – Müzik Eğitimcisi) ve Ersin Antep (Müziokolog)’in değerlendirme kurulunda yer aldığı şenlikte sahne alan Lüleburgaz Belediyesi Çoksesli Çocuk Korosu izleyicilerin büyük beğenisini topladı.

Lüleburgaz Belediyesi bünyesinde çalışmalarını yürüten koronun sanat yönetmenliğini Utku Çorbacı, şefliğini Burcu Şimşek Dağ ve korrepetitörlüğünü Levent Dağ yapmaktadır. Koro 42 koristin katılımı ile çalışmalarını yürütmektedir.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek