Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 18 Mayıs 2019, Cumartesi 09:33 tarihinde eklendi. 936 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Oğuzhan Koç 19 Mayıs’ta Lüleburgaz’da

Lüleburgaz’da hizmet veren 39Burda AVM 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100.yıını Oğuzhan Koç konseri ile kutluyor.
Oğuzhan Koç 19 Mayıs’ta Lüleburgaz’da  

Türk pop müziğinin sevilen sesi Oğuzhan Koç, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda konser vermek üzere Lüleburgaz’a geliyor. Açıldığı günden itibaren birbirinden eğlenceli etkinlikleri Lüleburgazlılarla buluşturan 39Burda AVM tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100.yılı olması dolayısıyla düzenlenen konser saat 16.00’da başlayacak.

Trakya’nın en büyük alışveriş merkezi durumunda olan ve Lüleburgazlılara yeni bir yaşam alanı sunan 39Burda AVM tarafından düzenlenen konser aracılığıyla Lüleburgazlı sevenleriyle buluşacak ünlü şarkıcı, sevilen şarkılarıyla bayramın coşkusunu Lüleburgazlılara yaşatacak.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek