Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 18 Mayıs 2019, Cumartesi 09:26 tarihinde eklendi. 1135 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Masa Tenisi Turnuvası gerçekleştirildi

Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Gençlik Merkezi’nde liseler arası masa tenisi turnuvası gerçekleştirildi.
Masa Tenisi Turnuvası gerçekleştirildi  

Lüleburgaz Sokullu Mehmet Paşa Gençlik Merkezi binasında 16 Mayıs Perşembe günü saat 09.30’da lise öğrencilerinin katılımıyla masa tenisi turnuvası gerçekleştirildi. Yaklaşık 50 lise öğrencisinin katıldığı turnuvada okulları temsilen Beden Eğitimi Öğretmenleri Yaşar Kanbir ve Fatma Erman yer alırken, Gençlik Spor Müdürlüğü temsilcisi olarak Şenay Yaman görev aldı.

Turnuvayla ilgili açıklamalarda bulunan Yaşar Kanbir, güzel bir turnuva gerçekleştirdiklerini mücadelelerin büyük bir çekişmeye neden olduğunu belirtti.

Masa Tenisi Turnuvasında dereceye giren öğrenciler ise şu şekilde oldu;

Kızlarda birinci Düvenciler Anadolu Lisesi öğrencisi Pelin Işık, ikinci Kepirtepe Anadolu Lisesi öğrencisi Sıla Özgür, üçüncüler Kepirtepe Anadolu Lisesi öğrencisi Ayşenaz Sönmez ile Düvenciler Anadolu Lisesi öğrencisi Zeynep İrem Soner oldu.

Erkeklerde birinci Atatürk Anadolu Lisesi öğrencisi Uğur Özder, ikinci Düvenciler Anadolu Lisesi öğrencisi Burak Deniz, üçüncüler Atatürk Anadolu Lisesi öğrencisi Alperen Şahin ile Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek