Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 17 Mayıs 2019, Cuma 09:35 tarihinde eklendi. 1155 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali’’den Lüleburgaz’a Anaokulu Müjdesi…

Valimiz Sayın Osman Bilgin’in Kırklareli Valiliği görevine başlamasıyla birlikte, İlimizde yapılması planlanan yatırım ve hizmetlerde hız kazandı.
Vali’’den Lüleburgaz’a Anaokulu Müjdesi…  

Bu kapsamda önceki yıllarda planlanan ve projeleri yapılan, ancak saha çalışmasına başlanılamayan bir çok yatırıma, Vali Osman Bilgin'in talimatları ve destekleriyle başlanılarak, çalışmalar son hızıyla devam etmekte.

 

2015 yılında yatırım programına alınan ancak bir türlü yapımına başlanılamayan, Lüleburgaz İlçesi Kurtuluş (Zafer) mahallesinde 8 derslikli Anaokulunun yapımına başlanılarak çalışmalar son hızıyla devam ediyor.

 

Lüleburgaz İlçesi Kurtuluş (Zafer) mahallesinde 3.797.240,00 TL maaliyetle yapımına başlanan 8 derslikli Anaokulumuzda da Merkez İlçemizde olduğu gibi  2 katlı  1.722 metre kare alan üzerine inşa edilecek ve 160 öğrencimiz eğitim görecek.

 

Anaokulunun yapım işi yıl sonunda bitmiş olacak ve hemen akabinde  eğitim ve öğretime başlanılacak.

 

Ertan BAYER

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek