HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 17 Mayıs 2019, Cuma 09:33 tarihinde eklendi. 1230 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

8 Kasım Stadında atletizm rüzgarı

Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Türkiye Atletizm Federasyonu işbirliğinde Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumunda atletizm turnuvası gerçekleştirildi.
8 Kasım Stadında atletizm rüzgarı  

16 Mayıs Perşembe günü saat 10.00’da başlayan turnuvaya yaşları 7 ile 12 arasında değişen 500’ün üzerinde öğrenci katıldı. Turnuva, Türkiye Atletizm Federasyonu Çocuk Oyunları Koordinatörü Necdet Ayaz’ın da katılımıyla gerçekleştirildi.

118 kez Türkiye Atletizm Milli Formasını giyen, sayısız rekorlar kıran ve şampiyonluklar kazanan, IAAF Çocuk Atletizm Projesi Türkiye Koordinatörlüğünde bulunan Necdet Ayaz, yaptığı açıklamada “IAAF Çocuk Atletizm projesi 196 ülkede uygulanıyor. 2014 yılından bu yana da bu projenin Türkiye Koordinatörlüğünü yürütüyorum. Geçen yıl ilçe müdürlüğümüzün talebi doğrultusunda burada bu projeyi icra ettik. Federasyon olarak bu düşünceyi kutluyoruz ve katkı sağlayabilmek için buradayız. Buradaki yarışmalar çocuklarımızın madde ve teknoloji bağımlılığından korunabilmesi, sağlıklı ve mutlu bireyler olabilmesi, gelecekteki şampiyonlarımızın bulunabilmesi için bir adım olacaktır. Bu nedenle bu organizasyonu gerçekleştirmiş olan başta Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, Gençlik Spor İlçe Müdürümüz ve milli eğitim müdürlüğümüzü Türkiye Atletizm Federasyonu olarak kutluyorum.” dedi.

Turnuva tüm sporcuların sporcu marşını okumasıyla başladı. Turnuva kapsamında öğrenciler en hızlı koşan, en uzun koşan, en uzağa atan ve en uzağa atlayan kategorilerinde yarıştılar. Öğrenciler 7-8 yaş grubu, 9-10 yaş grubu, 11-12 yaş grubu olarak yarıştılar. Yarışmaların ardından dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek