Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 17 Mayıs 2019, Cuma 09:32 tarihinde eklendi. 976 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da 19 Mayıs coşkuyla kutlanacak

Lüleburgaz Belediyesi tarafından 19 Mayıs Gençlik Haftası olması dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlenecek.
Lüleburgaz’da 19 Mayıs coşkuyla kutlanacak  

Lüleburgaz Belediyesi tarafından Gençlik Haftası Etkinlikleri kapsamında 18 Mayıs 2019 cumartesi günü saat 20.30’da Kongre Meydanı’nda GENKAD Halk Oyunları ekibinin gösterisi, şiir dinletisi gerçekleşecek. Milli mücadelenin yüzüncü yılı olması dolayısıyla düzenlenen etkinlikler Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmenleri tarafından gerçekleştirilecek ‘Kayahan ve 80ler Şarkıları’ ile devam edecek. Etkinlikler kapsamında Lüleburgazlılar saat 22.30’da Kongre Meydanı’ndan hareket ederek Edirne Bayırı Mevkiine Bağımsızlık Yürüyüşü gerçekleştirecek.

Etkinlikler 19 Mayıs 2019 pazar günü saat 19.19’da Kongre Meydanı’nda gerçekleştirilecek Gençlik Tenis Turnuvası Ödül Töreni,  ‘1919 Kişi ile Cumhuriyetin Valsi, Anadolu’nun Zeybeği’ gösterisi, saygı duruşundan bulunulması, İstiklal Marşı’nın okunması, Gençlik Meclisi başkanı Yağız Mil’in konuşması, Dans@Trakya ve GENKAD’ın hip hop gösterisi ve şiir dinletisi ile devam edecek. Milli mücadelenin başlangıcı olması dolayısıyla düzenlenen etkinlikler 20.00’da Onur Şenel şefliğinde Atatürk Gençliği Korosu’nun müzik dinletisi ve Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin konuşması ile devam edecek. Program Türk Rock Müziği’nin sevilen grubu Mor ve Ötesi konserinin ardından sona erecek.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek