Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 15 Mayıs 2019, Çarşamba 09:29 tarihinde eklendi. 1233 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bahçeşehir ve Kepirtepe Hami Projesi kapsamında karşılaştı

Lüleburgaz Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi öğrencileri ile Kepirtepe Anadolu Lisesi öğrencileri arasında Hami Projesi kapsamında futsal ve voleybol karşılaşmaları gerçekleşti.
Bahçeşehir ve Kepirtepe Hami Projesi kapsamında karşılaştı  

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü’nün Hami Projesi kapsamında futsal ve voleybol müsabakaları gerçekleştirildi. Proje kapsamında gerçekleşen futsal ve voleybol müsabakalarında Lüleburgaz Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi öğrencileri ile Kepirtepe Anadolu Lisesi öğrencileri karşılaştı.

Yenilikçi uygulamaların hayata geçirilmesini, özel ve resmi eğitim kurumları arasındaki işbirliğini hedef alan Hami Projesi kapsamında iki okul öğrencileri doğru iletişim kurarak birlikte çalışma kültürünü geliştirdiler.

Buğra KAYA  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek