Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 15 Mayıs 2019, Çarşamba 09:29 tarihinde eklendi. 3050 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bir Nefes’ten El Hijyeni Günü etkinliği

Lüleburgaz Özel Bir Nefes Hastanesi, 5 Mayıs Dünya El Hijyeni Günü etkinlikleri kapsamında Çilek Akademi Anaokulu öğrencileriyle buluştu.
Bir Nefes’ten El Hijyeni Günü etkinliği  

Özel Bir Nefes Hastanesi Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Hatice Bakar'ın öncülüğünde gerçekleştirilen etkinliğe miniklerin ilgisi oldukça fazla oldu. 3-6 yaş grubu toplam 50 kişilik anaokulu öğrencisinden oluşan etkinlikte minikler keyif dolu anlar yaşadı. Etkinlik kapsamında Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Hatice Bakar, minik öğrencilerin sorularını cevapladı. Daha sonra çocuklarla el baskısı boyama çalışması yapıldı. Hastane yetkilileri son olarak katılım sağlayan tüm öğrencilere katılım belgesi takdim etti.

Etkinliğin ardından Çilek Akademi Eğitim Koordinatörü ve 3 Yaş Öğretmeni Hatice Uğur, 3 Yaş Öğretmeni Açelya Sezginel, 4 Yaş Öğretmeni Büşra Küçükgöksel ile 5 Yaş Öğretmeni Ecem Akgün etkinliği gerçekleştiren Bir Nefes Hastanesine teşekkürlerini ilettiler.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek