Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 13 Mayıs 2019, Pazartesi 09:31 tarihinde eklendi. 1505 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Lüleburgaz’ı ziyaret etti

İYİ Parti Kırklareli İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Cemre Nur Kurnaz, Lüleburgaz’da bir takım ziyaretlerde bulundu.
İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanı  Lüleburgaz’ı ziyaret etti  

22 Nisan 2019 tarihinde İYİ Parti Genel Merkezi tarafından İYİ Parti Kırklareli İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Cemre Nur Kurnaz, 10 Mayıs Cuma günü İYİ Parti Lüleburgaz Kurucu ve Eski İlçe Başkanı İbrahim Bölükbaşı, İYİ Parti Lüleburgaz Belediye Başkanı Mustafa Kalecik, İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Adayı Soner Arslan ve İYİ Parti Lüleburgaz Kontenjan Adayı ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Atakan Gülmez’i ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette İl Gençlik Kolları Başkanı Cemre Nur Kurnaz, Lüleburgaz Teşkilatı ile İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı hakkında bilgi aldı. İYİ Parti Kurucu ve Eski İlçe Başkanı İbrahim Bölükbaşı ise Kurnaz’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek