33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 10 Mayıs 2019, Cuma 09:40 tarihinde eklendi. 3674 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Facebook’tan Özgür Kaya’ya MAVİ TIK

Dünyaca ünlü sosyal medyaya ağı FACEBOOK Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl Eğitim Koordinatörü Özgür Kaya’nın siyasetçi sayfasına MAVİ TIK rozeti verdi.
Facebook’tan Özgür Kaya’ya MAVİ TIK  

Bölgesinde Tanınmış ve güvenilir kişilere verilen MAVİ TIK rozeti 1 milyon 300 binden fazla gönderi erişimi alan Özgür Kaya’nın  Facebook Sayfasının güvenilirliği tescillenmiş oldu.

 

Yaptığı açıklamalarıyla sosyal medyada devamlı gündem yaratan Özgür Kaya’nın sadece Ekrem İmamoğlu ile ilgili verdiği son destek mesajı 7 bin den fazla paylaşım gördü. 

 

İngilizcede “Verified page” olarak isimlendirilen Facebook onaylanmış sayfalar, direkt olarak Facebook tarafından güvenilirliği ve doğruluğu kabul edilmiş sayfa anlamına geliyor.

 

Böylece sayfayı ziyaret eden diğer Facebook kullanıcıları bu sayfanın onaylanmış ve güvenilir bir sayfa olduğunu görüyor.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek