Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 07 Mayıs 2019, Salı 09:34 tarihinde eklendi. 2333 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İlkay Karataş’tan Özgür Kaya’ya sert cevap

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Lüleburgaz İlçe Başkanı İlkay Karataş, CHP Eski İlçe Başkanı Özgür Kaya’nın Devlet Bahçeli için yaptığı paylaşıma dair basın açıklaması gerçekleştirdi.
İlkay Karataş’tan Özgür Kaya’ya sert cevap  

MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı İlkay Karataş, CHP Eski Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya’nın “ Devlet Bahçeli’nin bu ülkeye yaptığı tek iyilik evlenip çoğalmaması” sözlerinin üzerine basın açıklaması düzenledi.

Başkan Karataş açıklamasında “ Hey densiz, hey ahlak bilmez. Sende şeref ve mertlik işportaya düşmüş. İnsan sıfatı taşımayan kişi, bizlerin kırmızı çizgisine girmiştir. Genel başkanımıza dil uzatmak kimsenin haddi değildir. Keşke beyni olmayanların ağzı da olmasa. Lüleburgaz2da  CHP’ye destek evren çoğunluk seni paylaşımından dolayı kınıyor, ayıplıyor. Bu densizliği yetmiyormuş gibi kendi sosyal medya sayfanda31 Mart seçimini göstererek kendisinin siyasi bir linç kampanyası verdiğini iddia ediyor. Ülkemizin içinde bulunduğu hassas dönemde şahsi edepsizliğini, siyasi cambazlığını, Lüleburgaz’da CHP’ye gönül vermiş kişilerin üzerinden yapmaya çalışması büyük bir tahriktir. Sen siyasi kahramanlığını başka yerde ara. Kimsenin aklıyla alay etmeye kalkma. Lüleburgaz CHP İlçe teşkilatı şahsına gereken dersi vermiştir. Seni siyasi çöplüğüne atmıştır. En önemlisi senin densiz hayallerini yıkıp, gerçekleştirmemiştir. Yaşadığımız yer Lüleburgaz, burada herkes birbirini tanır. Tilkiden kurnazı yoktur ama pazar onun postuyla doludur. Ve şunu da unutma güneş elmayı tatlandırırken, biberi acılaştırır. Kabahat güneşte değil, karakterdedir.” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek