Lüleburgaz’da bayramlaşma LYSA’da yapıldı
İstanbul’dan dönüş yaptı, köyüne muhtar oldu
Bugün ve yarın 30 derece
Encümen ve komisyonlar belli oldu
Bu haber 06 Mayıs 2019, Pazartesi 09:46 tarihinde eklendi. 2264 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

42 yıl sonra Lüleburgaz’da buluştular

İzmir Buca Eğitim Enstitüsü 1977-1978 yılı mezunu olan emekli öğretmenler 42 yıl sonra Lüleburgaz’da bir araya geldi.
42 yıl sonra Lüleburgaz’da buluştular  

Geçtiğimiz Cuma günü Lüleburgaz’da yaşayan Uzunköprülü Emekli Öğretmen Gülümser Ulçay’ın organizasyonu ile birlikte Lüleburgaz’da gelen yaklaşık 40 öğretmen Lüleburgaz’da Gürbüz Otel ve Sürücü Otel’e yerleştiler.

 

Lüleburgaz’ı merkez yaptıktan sonra Cumartesi günü Dupnisa Mağarası ve İğneadayı gezen emekli öğretmenler Pazar günü de Edirne’de gerçekleştirilen Hıdrellez eğlencelerine katılıp, Pazartesi günü de memleketlerine dönme kararı aldı.

 

Ekibi organize eden İzmir Buca Eğitim Enstitüsü 1977-1978 mezunu emekli öğretmen Gülümse Uluçay; “Lüleburgaz Merkez, cepten herkes diyerek dolu dolu 3 gün yaşadık. Edirne’de ki otellerde de yer kalmadığını Pazar günü öğrendik. İyi ki de Lüleburgaz’da kalmışız.  Böylece otelzede de olmadık. Arkadaşlarımız 6 Mayıs Pazartesi dönüyor.  Önümüzdeki yılda böyle bir organizasyon yapacağız.” Dedi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek