Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 02 Mayıs 2019, Perşembe 15:19 tarihinde eklendi. 2170 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Arpa ve Buğday alım fiyatları açıklandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan hububat alım fiyatlarını açıkladı. Buna göre sert ekmeklik buğday fiyatı ton başına 1.350 TL, arpa alım fiyatı ton başına 1.100 TL olarak belirlendi.
Arpa ve Buğday alım fiyatları açıklandı  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen TOBB 75. Genel Kurulu'nda konuştu. Burada yaptığı konuşmada hububat alım fiyatlarını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ton başına bin 50 liradan alınan ekmeklik buğday fiyatının bu yıl yüzde 29 artışla bin 350 lira olduğunu söyledi.

Kaliteli buğdayın yüzde 4 primle ton başına bin 400 liranın üzerinden alınacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Toprak Mahsulleri Ofisi geçen yıl 1050 liradan alınan sert buğday, bu yıl yüzde 29 artışla ton başına 1350 lira olmuştur.  Kaliteli buğday ise 1400 lirayı geçecektir. Arpa alım fiyatı yüzde 33 artışla ton başına 1100 lira olarak belirlenmiştir. Ayrıca çiftçi kayıt sistemine kayıtlı üreticilerimize 200 lira mazot, gübre desteği yapılacaktır.” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek