Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 25 Nisan 2019, Perşembe 13:33 tarihinde eklendi. 11719 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ünlü şarkıcı Sancak Lüleburgaz’a geliyor

Lüleburgaz 39 Burda AVM içerisinde bulunan Adam Gibi Bir Yer, Organizatör Uğur Karataş öncülüğünde ünlü şarkıcı Sancak’ı getiriyor.
Ünlü şarkıcı Sancak Lüleburgaz’a geliyor  

Birçok ünlü sanatçıyı Lüleburgazlılarla buluşturan “by Karataş Event” isimli firma sahibi Organizatör Uğur Karataş, Adam Gibi Bir Yer ile birlikte sevilen sanatçı Sancak’ı Lüleburgazlı sevenleriyle buluşturuyor. İnternet üzerinden yayınladığı şarkılar ve farklı tarzıyla büyük ilgi toplayan Sancak, en sevilen parçalarıyla 3 Mayıs Cuma günü saat 21.30’da Adam Gibi Bir Yerde sahne alacak. Biletler Lüleburgaz’da Adam Gibi Bir Yer ve Elalem Cafe, Babaeski’de Kahve Durağı, Kırklareli’nde Koza Park ve Vize’de Ezgi Pastanesi’nden temin edilebilecek.

Organizatör Uğur Karataş, yaptığı açıklamada Lüleburgaz’a birçok ünlü sanatçıyı getirdiğini ve bunu devam ettirmek istediğini belirterek, “By Karataş Event olarak birçok sanatçıyı Lüleburgazlı müzik severlerle buluşturduk. Organizasyonlarımıza tüm Trakya’da, Belediyelerin etkinlikleri ve festivallerle ilerleyen zamanlarda devam edeceğiz.” ifadelerinde bulundu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek