Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 25 Nisan 2019, Perşembe 09:25 tarihinde eklendi. 922 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kavel direnişini anlatan belgesel seyircisiyle buluşuyor

Lüleburgaz Emek Platformu tarafından 29 Nisan 2019 pazartesi günü saat 20.30’da Kavel Direnişi’ni anlatan belgesel yayınlanacak.
Kavel direnişini anlatan belgesel seyircisiyle buluşuyor  

Lüleburgaz’da 1 Mayıs’a doğru kutlama hazırlıkları sürerken Lüleburgaz Emek Platformu tarafından Kavel Direnişi’ni anlatan “Çoban Ateşlerinin Yandığı Yerde Kavel’de” isimli belgesel gösterime girecek. Zafer Aydın ve Melih Biçer yönetmenliğinde çekilen belgesel film, 29 Nisan 2019 pazartesi günü saat 20.30’da Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde Lüleburgaz izleyicisiyle buluşacak.

Kurgusunu Cihangir Köse,  müzikleri Erdal Güney, görüntü yönetmenliğini ise Sinan Güngör’ün yaptığı belgesel, Tülin Özen ve Serkan Şen tarafından seslendirildi.

Belgesel; İstanbul İstinye’de kurulu Kavel kablo fabrikasında 1963 yılında 36 gün süren grevi ve bu sürede yaşanılanları anlatıyor.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek