Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 25 Nisan 2019, Perşembe 09:19 tarihinde eklendi. 2399 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çok sevdikleri öğretmenleri anısına turnuva düzenlediler

Lüleburgaz Emrullah Efendi Ortaokulu tarafından düzenlenen Metin Özbek Futbol, Basketbol ve Voleybol turnuvası, madalya töreniyle sona erdi.
Çok sevdikleri öğretmenleri anısına turnuva düzenlediler  

Lüleburgaz Emrullah Efendi Ortaokulu Yönetimi tarafından okulun Şubat ayında vefat eden Beden Eğitim Öğretmeni Metin Özbek’in anısına Futbol, Basketbol ve Voleybol turnuvası düzenlendi. Okul Aile Birliği’nin de desteğiyle gerçekleşen turnuva 24 Nisan 2019 çarşamba günü okul bahçesinde yapılan madalya töreni ile sona erdi.

Düzenlenen turnuvayı 3. olarak tamamlayan Yıldızlar Basketbolda 8-A, Küçükler Voleybolda 6-D, Yıldızlar Futbolda, 8-B, Yıldızlar Voleybol 7-İ, Küçükler Futbolda 6-G sınıfları ödüllerini Müdür Yardımcısı Mehmet Koçtaş ve Ülkü Felekten; turnuvada 2.olan Yıldızlar Basketbolda 8-B, Küçükler Voleybolda 5-A, Yıldızlar Futbolda 8-C, Yıldızlar Voleybol 7-A, , Küçükler Futbolda 6-E sınıfı öğrencileri ödüllerini Müdür Yardımcısı Vedat Köprülü’den; Turnuvada birincilik elde eden Yıldızlar Basketbolda 8-E, Küçükler Voleybolda 6-A, Yıldızlar Futbolda 8-G, Yıldızlar Voleybol 8-D ve Küçükler Futbolda 6-A sınıfı takımları madalyalarını Okul Müdürü Ahmet Oruç’tan aldılar.

Okulun Şubat ayında vefat eden Beden Eğitim Öğretmeni Metin Özbek’ni oğlu Berkay Özbek, çok duygulandığını söyleyerek bu turnuvaya babasının adı verildiği için çok gururlu olduğunu belirtti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek