Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 24 Nisan 2019, Çarşamba 09:13 tarihinde eklendi. 857 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Gerenli koltuğunu devretti

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olması dolayısıyla koltuğunu miniklere devretti.
Başkan Gerenli koltuğunu devretti  

Başkan Gerenli, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda belediye başkanlık koltuğunu Gazi Mustafa Kemal İlkokulu öğrencileri Nisa Çetinkaya, Ada Kurt, Aybars Eren Atmaca ve Yiğit Öztürk’e devretti.

Çocukların dünya üzerindeki tüm çocuklara armağan edilen bu eşsiz bayramlarını kutlayan Başkan Gerenli, öğrencilerin isteklerini dinledi. Başkan Gerenli, öğrencilerin derslerine iyi çalışmalarını söyleyerek kendilerini her alanda geliştirmeleri gerektiğini belirtti.

Başkanlık koltuğuna oturan öğrenciler Belediye Başkan Yardımcıları Erol Özgür, Leyla Güncer ve Gökhan Kaya Atay’a Lüleburgaz ile ilgili gördükleri öneri ve istekleri ilettiler.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek