Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 24 Nisan 2019, Çarşamba 09:10 tarihinde eklendi. 2274 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Metin “Gereğini yap yapamıyorsan istifa et”

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü tarafından haftalık halk toplantısında Ankara Valisi, İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın istifası istendi.
Metin “Gereğini yap yapamıyorsan istifa et”  

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Bülent Metin Başkanlığında 22 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirilen toplantıda gündem CHP Genel Başkanı’na şehit cenazesinde yapılan saldırı oldu. Başkan Bülent Metin, yaptığı açıklamada “Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Sabrımız zorlanıyor. Ülke bir kaosun içerisine sürüklenmek isteniyor. Ve maalesef AKP’yi yönetenler, ülkeyi yönetenler 17 yıldan beri yönetmeye çalışanlar, son zamanlarda da yönetemeyenler bir çıkmazın içinde ve bu çıkmaza bizi yani CHP’yi de sokmak istiyorlar. Biz bu tuzakları bozacağız.

Pazar günü yaşadığımız çok üzücü bir olay olmuştur. Devlet eliyle planlı ve programlı bir linç girişimi ve arkasından yapılan günah çıkarma açıklamaları yersiz ve anlamsızdır. Sayın Genel Başkanımıza yapılan bu çirkin saldırı içimizi her ne kadar acıtsa da biz bunlara kayıtsız kalmayacağız. Genel Merkezimizin almış olduğu kararlar doğrultusunda da bundan sonraki, eylem süreci devam edecektir.

Ülkede İçişleri Bakanlığı yapan zat, zaten 2018 yılında fetva vererek CHP’li hiçbir İl Başkanının şehit cenazesine katılmaması gerektiği noktasında 82 milyonun gözünün içine baka baka verdi. Buradan Süleyman Soylu’yu bir kez daha uyarıyoruz. Bulunduğun mevkiinin gereğini yap, yapamıyorsan da derhal istifa et.

Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar’ın göreve gelirken ne şartlarla geldiğini hepimiz biliyoruz. Orduya yapılan her türlü saldırıya sessiz kalan, 15 Temmuz’da ben esir düştüm diyen ve arkasından da Milli Savunma Bakanı olan Hulusi Akar’ın yaptığı zaten boyunu aştı. Süleyman Soylu, Ankara Valisi ve Hulusi Akar derhal istifa etmelidir.

Sri Lanka’da 8 ayrı yerde patlama oldu. 2 Türk vatandaşımız ve 207 insanımız hayatını kaybetti patlamada ve son rakamlara göre 500 civarı yaralı olduğu belirtildi. Terör kimden gelirse gelsin kabul edilemez bir savunma anlayışıdır. Şiddetin her türlüsüne karşıyız.

Pazar günkü saldırının arkasından hala 15 Temmuz çığırtkanlığı yapanlar, şunu unutmasınlar CHP ülke kurmuş bir partidir, CHP bu dayatmalara boyun eğmeyecek kadar güçlü bir partidir. Her üyesi vatanını, milletini sever. Onların deyimiyle ülkede beka sorunu olduğunda ilk önce CHP’liler canlarını öne koyup ülkenin geleceğini ve bekasını eminim ki onlardan daha fazla koruyacaklardır.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek