Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 23 Nisan 2019, Salı 09:25 tarihinde eklendi. 8531 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali Bilgin’den 23 Nisan mesajı

Kırklareli Valisi Osman Bilgin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.
Vali Bilgin’den 23 Nisan mesajı  

Vali Bilgin yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 99. Yıldönümünü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamanın onur ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz.

99 yıl önce ülkemizin bağımsızlığına ve milletimizin hür yaşama iradesine kast eden güçlere karşı İstiklal Mücadelesinin devam ettiği süreçte kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi Kurtuluş Savaşı’na öncülük etmiş ve elde ettiğimiz eşsiz zafer sonrasında bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunu tüm dünyaya ilan etmiştir. 23 Nisan 1920’de sergilenen milli irade ruhu ülkemizde demokrasinin ve millet egemenliğinin teminatı olmuştur. 15 Temmuz 2016’da milletimizin özgür ve hür yaşama iradesini hedef alan alçak darbe teşebbüsüne karşı Türkiye Büyük Millet Meclisinin milletimizle birlikte verdiği mücadele ‘Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir’ anlayışının tüm benliğimizde yer ettiğinin en güzel göstergesidir. 

Millet egemenliğinin teminatı olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı 23 Nisan gününün Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklarımıza armağan edilmesi, Türkiye’nin gelecek nesillerine verdiği önemi ve güveni göstermektedir. Sevgili çocuklarımızın ve gençlerimizin yüreklerinde taşıdıkları vatan ve millet sevgisi, gözlerindeki yaşama sevinci ve umut ışığı ülkemizin geleceğine olan inancımızı güçlü kılmaktadır. Çocuklara armağan edilen tek evrensel bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti'nin onlara olan güveninin ifadesidir. UNESCO'nun 1979 yılını 'Dünya Çocuk Yılı' olarak ilan etmesiyle, 40 yıldan beri bu bayram dünya çocuklarıyla bir arada büyük bir coşku ile kutlanmaktadır.  Kuşkusuz, yetişkinlerin yönettiği bir dünyada yaşıyoruz ve biliyoruz ki bu yetişkinlerin hepsi bir zamanlar çocuktu. Bu yüzdendir ki, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlarken, geleceğe yön verecek bireyleri ve yöneticileri olan çocuklarımızı hayata hazırlamanın ve eğitimlerinin ne denli önemli olduğu bilinen bir gerçektir. Onları geleceğe iyi hazırlamanın, aslında kendi geleceğimize, ülkemizin geleceğine katkıda bulunmak anlamına geldiğinin idraki içindeyiz. Bu duygularla siz çocuklarımıza armağan edilen ve mili iradenin her şeyin üstünde olduğunun ifade edildiği bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi, minnet ve şükranla anıyor, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesi temennisiyle çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyorum.”

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek