Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 23 Nisan 2019, Salı 09:17 tarihinde eklendi. 887 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Muhtarlar ilk ziyaretlerini gerçekleştirdi

Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği tarafından Lüleburgaz Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.
Muhtarlar ilk ziyaretlerini gerçekleştirdi  

Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği bünyesinde bulunan Lüleburgaz’ın köy ve mahalle muhtarları, 31 Mart 2019 pazar günü gerçekleşen yerel seçimlerden sonra ilk ziyaretlerini gerçekleştirdi. Lüleburgazlı muhtarlar, ilk ziyaretlerini Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Başkanı Yavuz İşçioğlu önderliğinde Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ömür Gökmen’e gerçekleştirdi.

Kaymakam Kaya, Emniyet Müdürü Ali Koca ve Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ömür Gökmen, ilçemizin güzel bir seçim geçirdiğini söyleyerek seçilen muhtarlara görevlerinde başarılar diledi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek