Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 23 Nisan 2019, Salı 09:14 tarihinde eklendi. 2138 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trakya Film Akademisi çekimlere başladı

Trakya Film Akademisi, geçtiğimiz günlerde Büyükkarıştıran Beldesi’nin Küçükkarışıtıran Mahallesi’nde ‘Çocuk’ isimli kısa film çalışmalarına başladı.
Trakya Film Akademisi çekimlere başladı  

Kısa süre içinde gerçekleştirdikleri kültürel faaliyetlerle adından söz ettiren ve şehrimizin tanınmasında pay sahibi olan Trakya Film Akademisi, kurgusu, senaryosu ve oyunculuğu tamamen öğrencilerine ait olan ‘Çocuk’ isimli kısa filmin çalışmalarına başladı. 2 gün süren çekimlerde Film Akademisi’nin öğrencileri zor şartlara rağmen geç saatlere kadar çekim yaptılar.

Dönem filmi çekmenin zor ama bir o kadar da keyifli olduğunu belirten Trakya Film Akademisi Proje Koordinatörü Dilek Çakır “Başta bu işe gönlünü koyan Mehmet hocama, gün ağarana kadar soğukta filmi çekip, oynayan öğrencilerime, evini ve köyünü bize açan dekor öncesi ve sonrası can-ı gönülden ilgilenen Yasemin kardeşime , evlerini, aşını bizimle paylaşıp “Bizleri unutmayın bizler size alıştık” diyen mahalle halkına , kostümde sponsor olan Enes Bey’e ve unutmuş olabileceğim herkese çok teşekkür ederim. Gerçekten en zor şartlara rağmen bu işi çok severek yaptığımızı gördüm. Daha çok destekle daha çok filmler çekmek dileğiyle.” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek