Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 22 Nisan 2019, Pazartesi 09:18 tarihinde eklendi. 1109 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Atatürk çocuk gözüyle anlatıldı

Lüleburgaz Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Gözüyle Atatürk’ü Anlama ve Anlatma temalı resim yarışmasının ödül töreni Bercadia AVM’de düzenlendi
Atatürk çocuk gözüyle anlatıldı  

Lüleburgaz Belediyesi tarafından düzenlenen 28. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında "Çocuk Gözüyle Atatürk'ü Anlama ve Anlatma" temalı resim yarışması sona erdi. Resim yarışmasında dereceye giren çocuklara 19 Nisan 2019 cuma günü Lüleburgaz Belediye Hizmet Binası Fuaye Alanı’nda düzenlenen ödül töreni ile ödülleri verildi. Ödül töreninde katılımcılara seslenen Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Güncer “Öncelikle bu anlamlı etkinlikte görev alan öğretmenlerimizi ve takip eden ekibi canı gönülden kutluyorum. Sizin gözünüzden Atatürk’ü anlayıp resme dökmenizi sağlayan bu resimlerinden dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Sizler için çok büyük bir şenlik düzenledik. Her birinizin bu şenlik çadırlarında olmasını canı gönülden istiyorum. Faaliyetlerimize katılın, hep beraber olalım, daha mutlu olalım. Hepinizi kutluyor, çok teşekkür ediyorum. “ ifadelerine yer verdi. Daha sonra Başkan Yardımcısı Güncer çocuklara ödüllerini verdi.

Çocuk Gözüyle Atatürk'ü Anlama ve Anlatma resim yarışmasında 5-6 yaş grubunda Azra Yılmaz, Nil Kadıoğlu, Ayris Baran, Beren Alıcı, Eda Nisa Taşdemir; 7-8 Yaş Elif Özer, Güzel Kankuş, Ecem Yıldırım, Erem Çetin, Belinay Tanık; 9-10 Yaş Ecrin Naz Balbay, Arda Tuna, İlge İzci, Ecrin Su Keser, Doğa Eğcin; 11-12 Yaş Zeynep Kahya, Beyza Kay, Balın Ayır, Atakan Konyalı ve Nefise Esma Bozkurt dereceye giren çocuklar oldu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek