Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 20 Nisan 2019, Cumartesi 09:27 tarihinde eklendi. 1944 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

HEM’den 2 yeni kurs haftaya başlıyor

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi’nde Okul Öncesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Kursu ile Fotoğraf Çekimi Kursu önümüzdeki hafta başlıyor.
HEM’den 2 yeni kurs haftaya başlıyor  

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi (HEM), kurs açmaya tüm hızıyla devam ediyor. Lüleburgaz HEM Müdürü İzzet Arslan, önümüzdeki hafta “Okul Öncesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Kursu” ile “Fotoğraf Çekimi Kursu”nun başlayacağını açıkladı.

Müftülükler tarafından gerçekleştirilen Değerler Eğitimi’nde 4-6 yaş arası çocuklara eğitim verecek kişiler için açılan kurs iş imkânı da sağlıyor. Arslan, yaptığı açıklamada “Okul Öncesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Kursumuzda müftülük kapsamında okul öncesi çocuklara değerler eğitimi verecek kişiler eğitim alacak. 18 Yaş ve Lise mezunu olma şartı aranan kursumuz, sertifika alan kursiyerlerimize iş imkânı sağlıyor. Kursumuz 22 Nisan’da başlıyor.” dedi.

Önümüzdeki hafta Fotoğraf Çekimi Kursu’nun da başlayacağını belirten Müdür Arslan, “Fotoğrafçılığa merakı olan vatandaşlarımızın gidebileceği Fotoğraf Çekimi Kursumuz 24 Nisan Çarşamba günü başlıyor. Kursumuz Belediye Hizmet Binası alt katında 2’nolu derslikte Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri 19.00 ile 22.00 saatleri arasında verilecek ve toplamda 120 saat yani 6 hafta sürecek.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek