HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 20 Nisan 2019, Cumartesi 09:25 tarihinde eklendi. 823 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mahir Altan’dan Kesimoğlu’na ziyaret

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan, Kırklareli Belediye Başkanlığı’nı bağımsız aday olarak kazanan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nu ziyaret etti.
  Mahir Altan’dan  Kesimoğlu’na ziyaret  

Ziyareti sırasında Mehmet Siyam Kesimoğlu’nu tebrik eden Murat Mahir Altan; Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu 2014 yılında CHP’den aday olarak kazanmıştı. 2019 da aday gösterilmeyince bağımız belediye başkan adayı oldu. Kırklareli’ni bırakın Türkiye’de iz bırakacak büyük bir başarıya imza attı. Kırklareli Belediye Başkanlığı’nı bağımız aday olarak kazandı. Halkın kendisini ne kadar sevdiğini tüm Türkiye’ye göstermiş oldu. Kendisini tebrik ediyorum başarılar diliyorum” dedi.

 

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu da ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirterek Lüleburgaz’da yayınlanan Hürfikir Gazetesi 58 yıldır bölgemizde örnek bir gazetecilik anlayışı göstermektedir. Gazetenin sahibi Murat Mahir Altan’da işçilerinin hakkını alın teri kurumadan ödeyen bir işyeri sahibidir. Bu nedenle ziyaretten dolayı kendisine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek