Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 20 Nisan 2019, Cumartesi 09:23 tarihinde eklendi. 1118 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gençler küresel sorunlara çözüm üretecek

Lüleburgaz Belediyesi ile Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen ‘Sürdürebilir Kalkınma İçin Eğitim’ projesi hayata geçiriliyor.
Gençler küresel sorunlara çözüm üretecek  

2019 Atatürk’ü Anlama, Anlatma ve Gençlik Yılı kapsamında hayata geçirilen ve 15 Mart-14 Haziran 2019 tarihleri arasında düzenlenecek. Program kapsamında 16 Nisan 2019 salı günü  Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde (LYKA)  öğrencilerle birlikte insan odaklı tasarım hackathonu gerçekleştirildi. 29 gönüllü öğretmenin 400’ün üzerinde öğrenciye sürdürebilir kalkınma eğitimi verdiği programda seçilen 116 öğrenci hackathonda yer aldı.

Program kapsamında küresel hedefler doğrultusunda uygulanabilir ve yaratıcı iş fikri üretmek amacıyla buluşan gençler küresel sorunlara çözümler üretecek projeleri hayata geçirecekler.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek