HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 20 Nisan 2019, Cumartesi 09:19 tarihinde eklendi. 1274 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İstasyonspor’dan haksız ceza tepkisi

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11.Gruptaki son maçına çıkacak olan İstasyonspor’da Teknik Direktör Mehmet Çekiç, haksız yere verildiği iddia edilen hak mahrumiyeti cezası nedeniyle takımın maçında olamayacak.
İstasyonspor’dan haksız ceza tepkisi  

İstasyonspor Teknik Direktörü Mehmet Çekiç, 24 Mart 2019 tarihinde Spor Toto BAL Ligi’nin 23.haftasında Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumunda oynanan İstasyonspor-Edirnespor müsabakasında talimatlara aykırı hareket ettiği için 15 gün hak mahrumiyeti cezası almıştı. İstasyonspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada hakemlerin bir yanlışlık yaptığı iddia edilerek, “İstasyonspor Teknik Direktörü Mehmet Çekiç, İstasyonspor-Edirnespor müsabakasında statü gereği oynatılması gereken, yaşı küçük oyuncuyu oynattığı halde hakeme sunulan değişim kartındaki bilgilerin doğru olmasına karşın, 4.hakem tarafından yanlış not alındığı ve hakemlerin dikkatsizliği nedeniyle 15 gün hak mahrumiyeti cezası almıştır. AFDK’ya savunma yapılmasına rağmen kurul maç ile ilgili hakemlerden ek rapor istedi ve hakemlerin ek raporunda aynı hatayı devam ettirdiği görüldü. Kurul tahkime gidilmesi durumunda maç ile ilgili değişim kartlarının inceleneceğini belirtti. İtiraz sürecinin sonuçlanması maçların bitim tarihini geçeceğinden dolayı Teknik Direktörümüz Mehmet Çekiç hak etmediği cezayı aldı. Çerkezköyspor maçını saha dışından takip eden Mehmet Çekiç, 21 Nisan Pazar günü (yarın) İstasyon Sentetik Sahada İstasyonspor-Çengelköyspor arasında oynanacak olan ligin son hafta maçını haksız yere aldığı ceza nedeniyle saha dışından takip edecektir.” denildi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek