Lüleburgazlı müzisyenleri ağlatan cenaze
Dondurma sezonu açıldı
33. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği Cuma günü başlıyor
Bu haber 19 Nisan 2019, Cuma 09:10 tarihinde eklendi. 1234 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mahir Altan’dan Beldelere ziyaret

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan, eşi Gülşen Altan ile birlikte Lüleburgaz bağlı Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca ile Lüleburgaz’a bağlı Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant’ı makamında ziyaret ederek tebrik etti.
Mahir Altan’dan  Beldelere ziyaret  

Yaptığı görüşmelerde yerel gündemi ve ülke gündemi hakkında görüş alışverişinde bulunan Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan, Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca’dan ve Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant’tan planladıkları projeler hakkında bilgiler aldı.

 

Murat Mahir Altan, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada; “Lüleburgaz’a bağlı Büyükkarıştıran’da vatandaşlar 25 yıllık belediye başkanını değiştirdi. Ertuğrul Çamlıca’ya güvendi. Evrensekiz’de de halk bir kez Belediye Başkanı Mustafa Nalbant’a yetki verdi. İki başkanın da güzel bir yönetim göstereceğine inanıyorum” dedi.

 

Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca ile Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa  Nalbant ziyaretlerden dolayı memnun olduklarını belirterek, gazetemiz İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan ve eşi Gülşen Altan’a teşekkür ettiler.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek