Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 18 Nisan 2019, Perşembe 09:29 tarihinde eklendi. 1046 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Uluslararası Çocuk Şenliği programı belli oldu

Lüleburgaz Belediyesi tarafından bu yıl 28.kez düzenlenen Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında düzenlenecek etkinlik programı belli oldu.
Uluslararası Çocuk Şenliği programı belli oldu  

Lüleburgaz Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kapsamında düzenlenen etkinlikler 19 Nisan 2019 cuma günü saat 15.00’da Belediye binası girişinde resim sergisi açılışı ve resim yarışması ödül töreni gerçekleşecek.

Program 20 Nisan 2019 cumartesi günü LYKA’da kort tenisi şenliği, Kongre Meydanı’nda şişme oyun parkurlarının kullanılması, çadır etkinlikleri, Kongre Meydanı’nda toplanıp yeni tören alanına hareketle başlayacak. Tören programın sunulması, Atatürk anıtına çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunması, şenlik yürüyüşü, Kongre Meydanı’nda açılış konuşması, Lüleburgaz Belediye başkanı Murat gerenli ve Çocuk Meclisi başkanı Eylül Naz Uğun tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma, şenlik meşalesinin yakılması ve dostluk-barış-kardeşlik halayı ile devam edecek.  Kukla şenlikleri, Uluslararası Satranç Şenliği, kukla gösterileri, sportif gösteri ve turnuvalar, çadır etkinlikler, sergiler ve ödül törenleri sürecek Uluslararası Çocuk Şenliği 24 Nisan 2019 çarşamba günü sona erecek.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek