Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 16 Nisan 2019, Salı 09:16 tarihinde eklendi. 1264 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Pazartesi toplantısı yapıldı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı. Toplantıya CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Bülent Metin ile birlikte CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca ve Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker katıldı
CHP Pazartesi toplantısı yapıldı  

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü tarafından yapılan haftalık halk toplantısında gündem İstanbul’da devam eden sandık sayımları oldu.

CHP İlçe Başkanı Bülent Metin Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca ve çok sayıda partili üye katıldı. Başkan Bülent Metin toplantının açılış konuşmasında eşini kaybeden İl Genel Meclisi Eski Başkan Saffet Üresin’e baş sağlığı diledi.

Süper Amatör’e yükselen Ahmetbey Güvenspor’u ve BAL’a yükselen Lüleburgazspor’u da tebrik eden Başkan Metin, konuşmasına şu şekilde devam etti; “Herkesin gündemi şuanda AKP tarafından gasp edilen bir mazbata ve belki de Cumhuriyet tarihinin en uzun sayımı süren bir seçim yaşadık ve halen daha devam etmekte. AKP elinden gelen tüm çirkinlikleri, tüm pervasızlıkları yapmaya devam ediyor. Hepinizin takip ettiği gibi Maltepe’de dün akşam sayım yine durduruldu. 12 olan sandık kurulu 2’ye düşürüldü. Bu sabahtan itibaren de sayıma devam ediliyor. Ancak yapılan bütün olumsuzluklara rağmen halkın iradesiyle 31 Mart akşamı tecelli eden iradeyle sayın Ekrem İmamoğlu İstanbul’un Belediye Başkanıdır. Ne kadar gasp etmeye çalışırlarsa çalışsınlar ağzından milli iradeyi düşürmeyen AKP sonunda teslim olacak ve hak ettiği mazbatayı sayın Ekrem İmamoğlu’na verecekler başka şanları yok.

AKP bu seçim sürecinden sonra hatta bu süreç zarfında yine başka kanaldan saldırılarına devam etmektedir. Bunların en canlısı çalışanların kazanılmış hakkı olan kıdem tazminatına göz diktiler. Bununla da kalmadı ve bireysel emekliliği zorunlu hale getirmek için çalışmalarını yürütmekteler. Her ne kadar Türk İş Başkanı kıdem tazminatının kırmızıçizgileri olduğunu söylemiş olsa dahi biz CHP olarak dün olduğu gibi bundan sonrada çalışanların yanında olacağımızı ve kıdem tazminatına dokundurmayacağımızı buradan söylüyoruz. Çalışanların haklarını gasp etmeye kimsenin hakkı yoktur.” dedi.

Başkan Bülent Metin’in ardından söz alan İl Genel Meclis Üyesi Yeşim Girgin ise konuşmasında İl Genel Meclisi’nde Başkanlık seçimlerinin tamamlandığını belirterek, “Oylamayı tamamladık. Yapılan oylamayla Aydın Karakoç Başkan olarak seçildi. Kendisine hayırlı olsun diyorum. Lüleburgaz’ımızı temsil etmekten gurur duyuyorum. Yerel seçimlerde Lüleburgaz olarak büyük bir başarı gösterdik. Ben ve Zeki Akın İl Genel Meclis Başkanlığı için aday olduk. Ancak Lüleburgaz burada oy alamadı. Neden Lüleburgaz seçilmiyor ve neden encümen Lüleburgaz’a verilmiyor merak ediyorum.” dedi.

CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan ise daha sonra yaptığı konuşmada İl Genel Meclis Üyesi Yeşim Girgin’e seçilmemelerinin nedeni olarak “Demek ki kendinizi iyi tanıtamadınız.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek