HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 13 Nisan 2019, Cumartesi 09:18 tarihinde eklendi. 3122 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’ın ilk güzellik uzmanlığı kursu açılıyor

Lüleburgaz’da hizmet veren Elenora Güzellik Merkezi’nin sahibi Güzellik Uzmanı ve Estetisyen Hülya Aziz Işık, Lüleburgaz’da ki ilk güzellik uzmanlığı kursunu açmaya hazırlanıyor.
Lüleburgaz’ın ilk güzellik uzmanlığı kursu açılıyor  

1999 yılından beri güzellik uzmanlığı mesleğini icra eden Hülya Aziz Işık, ‘Güzellik Akademisi’ ismiyle güzellik uzmanlığı kursu açıyor. Açılacak kurs aynı zamanda Lüleburgaz’da ki ilk güzellik uzmanlığı kursu olacak.

Açtıkları kursun iş garantili bir kurs olduğunu belirten Güzellik Uzmanı ve Estetisyen Hülya Aziz Işık “Kurumumuz aynı zamanda İŞKUR ile bağlantılı olarak çalıştığı için güzellik merkezleri ve güzellik salonlarına stajyer estetiysen veya uzman estetisyenler yetiştirecektir. Ülkemizin hemen her bölgesinde sürekli olarak yeni salonlar ve güzellik merkezleri açılmaktadır. Bu sebeple estetisyenlik gibi bir alanda iş problemi çekmek oldukça zordur. Büyük bir istihdam söz konusudur. Estetisyenlik kursu hem bu alanda işçi arayan işverenler için açığı kapatmaya yardımcı olurken hem de güzellik sektörü içerisinde yer edinmek isteyen kişilere yardımcı olmaktadır. Kursumuzda MEB onaylı şekilde gerçekleştirilen bu kurslar sonrasında, MEB onaylı sertifikalar ile kursiyerler mezun olmaktadır. Bu sertifikalar ülkenin her yerinde geçerliliği olan ve kullanılabilen sertifikalardır.

Estetisyenlik kursu için bazı kişiler hafta içi bazı kişiler hafta sonu müsait olabilir. Bu tür ayrıntılar özel olarak görüşülerek giderilmeye çalışılmaktadır. Her kursiyer özeldir ve özel ilgiyi hak etmektedir. Bu sebeple kaliteli ve alanında uzman kişiler herkesle özel olarak ilgilenmektedir. Kursumuz içerisinde kalıcı makyaj, masaj ve saç similasyonu kursu da verilmektedir. Bu alanlarda ilgisi olan kişiler bilgi alabilirler. Estetisyenlik kursu sonrasında kişiler bilim, teknoloji ve kozmetikten doğru bir şekilde yararlanabilmeyi öğrenmektedir.” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek