Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 13 Nisan 2019, Cumartesi 09:17 tarihinde eklendi. 2426 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Medikent Sanat Grubu ilk gösterisini gerçekleştirdi

Medikent Sanat Tiyatrosu, ilk gösterisini geçtiğimiz günlerde ‘Hepimiz Hastayız’ isimli oyunu sahneleyerek gerçekleştirdi.
Medikent Sanat Grubu ilk gösterisini gerçekleştirdi  

Lüleburgaz Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında 6 Nisan 2019 cumartesi Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde sahnelenen oyun yaklaşık 1 saat sürdü. Medikent Hastanesi çalışanlarından oluşan tiyatro grubunun sahnelediği ‘Hepimiz Hastayız´isimli oyunun Genel Sanat Yönetmenliğini Sara Kaplan gerçekleştirdi.

Hastane, hasta ve sağlık sorunlarını anlatan oyunun yönetmenliğini Erdoğan Anıl Tekin üstlenirken, oyunda kullanılan şarkıların söz ve müzikler Macit Yenice ve Ramazan Akduman tarafından yazılıp bestelendi.

Oyunun bitiminde açıklamalarda bulunan Medikent Hastanesi Başhekim’i ve Medikal Direktör Op. Dr. Turgay Yücel; “Ekibin ilk çalışmalarına bizzat ben de katılmıştım. Ancak geçen 3 ay boyunca arkadaşlarımızın böylesine bir aşama kat etmesi beni bile şaşırttı. Oyunun her anı profesyonelce düşünülüp işlenmiş. Arkadaşlarımızın oyunculuklarını görünce ilk defa sahneye çıktıklarına inanmak zor. Her biri çok yetenekli. Hepsini ayrı ayrı kutluyorum” dedi.

Op.Dr. Yücel, 12 sağlık çalışanından oluşan ekibin turne yapması ve yurt dışında da gösterilerde bulunması için gereken desteğin verileceklerini de ifade etti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek