Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 09 Nisan 2019, Salı 09:30 tarihinde eklendi. 4616 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Belediye Başkan Yardımcıları Leyla Güncer ve Erol Özgür oldu

31 Mart 2019 Pazar günü yapılan yerel seçimlerde CHP Belediye Başkan Adayı olarak Belediye Başkanlığı’nda 48 bin, Belediye Meclisi’nde 44 bin oy alan Doktor Murat Gerenli, Belediye Başkan Yardımcılarını belirledi.
Belediye Başkan Yardımcıları  Leyla Güncer ve Erol Özgür oldu  

29 Mart 2019 tarihinde görev süreleri  dolan ve bir daha aday olmayan Kevser Özkan ile Rasim Arslan’ın yerine Kontenjan Adayı Mali Müşavir Leyla Güncer ile 12. sıradan seçilen Bulgaristan göçmeni ve Makine Mühendisi Erol Özgür Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı seçildi.

Gazetemizin basıldığı saatlerde yapılan Lüleburgaz Belediye Meclis Toplantısı’nda Belediye Meclis Komisyonlarının seçimi yapıldı.

 

Belediye Başkan Yardımcılarını tanıyalım;

 

Leyla Güncer; 1973 Lüleburgaz doğumlu. Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Bölümü’nden mezun oldu. 1998-2002 yılları arasında bankacılık sektöründe çalıştı.  2007 yılından beri mali müşavir olarak çalışan Leyla GÜncer 2009-2014 yılları arasında Lüleburgaz Belediye Meclis Üyeliği yapmıştı. Lüleburgaz eski İlçe Başkanı Alaaddin Güncer ile evli olan Leyla GÜncer iki çocuk annesi.

 

Erol Özgür: 1966 Bulgaristan Şumnu doğumlu olan Erol Özgür 1989 Bulgaristan göçmeni. Makine Mühendisi olan Erol Özgür Fabrika Müdürlüğü’nden iki ay önce emekli oldu.  Evli ve iki çocuk babası olan Erol Özgür İngilizce ve Bulgarca biliyor.

 

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek