HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 06 Nisan 2019, Cumartesi 09:14 tarihinde eklendi. 1420 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Partili üyeler mazbatalarını aldı

31 Mart 2019 pazar günü gerçekleşen yerel seçimlerde Lüleburgaz Belediye Meclisi Üyeliğine ve İl Genel Meclisi Üyeliğine seçilen AK Partili adaylar mazbatalarını aldı.
AK Partili üyeler mazbatalarını aldı  

 Gerçekleşen mahalli idareler seçimin ardından AK Parti’den Lüleburgaz Belediye Meclisi Üyeliğine seçilen Metin Küçük, Zeynep Gündüz, Sedat Demir, Ömer Aydın, Lüleburgaz’dan il genel meclisi üyeliğine seçilen Hüseyin Tuzcu ve Lüleburgaz’ın Ahmetbey, Evrensekiz ve Büyükkarıştıran beldelerinin belediye meclis üyeliklerine seçilenler mazbatalarını 4 Nisan 2019 perşembe günü Lüleburgaz İlçe Seçim Hakimi Yavuz Öztürk’ten aldı.

Meclis üyeleri ve il genel meclis üyesi Tuzcu mazbata töreninin ardından Lüleburgaz Belediyesine giderek mazbatalarını teslim ettiler.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek