Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 06 Nisan 2019, Cumartesi 09:13 tarihinde eklendi. 1553 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trockya Blues Lüleburgazlılarla buluştu

Lüleburgaz’da yirmi bir yıl önce Lüleburgazlı müzisyenlerin girişimiyle kurulan Lüleburgaz Trockya Blues grubu uzun bir aranın ardından Lüleburgazlılarla buluştu.
Trockya Blues Lüleburgazlılarla buluştu  

‘Roman değil, Enstroman müziği’ sloganıyla Lüleburgaz’da kurulan, kurulduğu günden bu yana yurt içi ve yurt dışı festivallerinde verdikleri konserle şehrimizi temsil eden Lüleburgaz Trockya Blues grubu, 4 Nisan 2019 perşembe günü saat 20.30’da Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde konser verdi.

Uzun bir aranın ardından konser verecek efsane grubu dinlemek isteyen Lüleburgazlılar salonu doldurdu. Grubun kurucularından Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Metin Baltacı, Lüleburgazlılara Trockya Blues grubunun tarihini, Lüleburgaz’ın eski zamanlarını ve Lüleburgaz’da ki anılarını anlattı.

Grup, verdiği konserde çaldığı caz müzikleri, Trakya ve Balkan yöresine ait ezgilerle dinleyenleri mest etti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek