Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 04 Nisan 2019, Perşembe 09:29 tarihinde eklendi. 3738 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ertuğrul Çamlıca Büyükkarıştıran’da tarih yazdı

Lüleburgaz’ın Büyükkarıştıran beldesinde alınan sonuçlara göre mahalli idareler seçiminin galibi 2 bin 146 oy alan CHP Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çamlıca oldu. Ertuğrul Çamlıca, bu sonuçlarla Büyükkarıştıran’da 25 yıllık bir dönemi kapatarak tarih yazdı.
Ertuğrul Çamlıca  Büyükkarıştıran’da tarih yazdı  

4 bin 457 seçmenin bulunduğu Büyükkarıştıran beldesinde  CHP Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çamlıca 2 bin 146 oy, AK Parti Belediye Başkan Adayı Lütfü Karaman 1808 oy, MHP Belediye Başkan Adayı Yakup Demir 42 oy, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Murat Öztürk 20 oy aldı.

 

Seçim sonunda bir açıklama yapan Ertuğrul Çamlıca yaptığı açıklamada; “Büyükkarıştıran’ da Son sözü MİLLET söyledi... Milletin iradesini gasp etmeye çalışanlara halk “yeter artık” dedi... Bu seçim bir kez daha ispat etti ki “hak verilmez, alınır.” Hak mücadelesi olmadan, demokrasi kökleşmez... Büyükkarıştıran’a ve Tüm Türkiye’ye hayırlı olsun, bahar daim olsun MartınSonuBaharOldu

             31 Mart 2019  Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri’nde Büyükkarıştıran  Belediye Başkanı olmam için bana görev veren Büyükkarıştıran halkına, CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Özel’e,  CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’na   Lüleburgaz Belediye Başkanı Doktor Murat Gerenli’ye, CHP  Büyükkarıştıran Belde Başkanlığı’na CHP Büyükkarıştıran Kadın Kolları’na CHP Büyükkarıştıran Gençlik Kollarına, CHP Lüleburgaz eski İlçe Başkanı Özgür Kaya’ya,   İYİ Parti Büyükkarıştıran Belde Teşkilatı’na, en önemlisi de seçimlerde oy kullanarak demokrasi şölenine katkı sunan ve 25 yıl sonra Büyükkarıştıran’a baharı getiren Büyükkarıştıran halkına sonsuz teşekkür ediyorum. Şimdi Belediye Başkanı olarak parti rozetimi çıkartıp, Belediye Başkanlığı rozetimi takıyorum. Genel Başkanımız KEMAL KILIÇDAROĞLU’nun “Seçilen Belediye Başkanlarımız herkesin Belediye başkanıdır” sözünü şiar edinerek bana oy veren vermeyen tüm BÜYÜKKARIŞTIRAN’a hizmet vereceğime söz veriyorum. TEŞEKKÜRLER BÜYÜKKARIŞTIRAN “ dedi.

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek