Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 02 Nisan 2019, Salı 09:23 tarihinde eklendi. 3424 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Beldelerde sonuçlar belli oldu

Mahalli seçim heyecanının yaşandığı Lüleburgaz bağlı Büyükkarıştıran, Ahmetbey ve Evrensekiz beldelerinde sonuçlar belli oldu.
Beldelerde sonuçlar belli oldu  

31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleşen yerel seçimlerde Lüleburgaz’da olduğu gibi beldelerde de heyecan yaşandı.

Büyükarıştıran’da seçim CHP Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çamlıca ile AK Parti Adayı Lütfü Karaman arasında, Ahmetbey beldesinde CHP belediye başkan adayı Mustafa Altıntaş ile AK Parti adayı Şaban Aykırı, Evrensekiz ‘de ise Mustafa Nalbant ile Birol Özbay arasında yaşandı.

Lüleburgaz’ın beldelerinde alınan sonuçlara göre Evrensekiz’de 920 oy alan CHP’nin adayı Mustafa Nalbant, Ahmetbey’de 1598 oy alan CHP’nin adayı Mustafa Altıntaş ve Büyükkarıştıran’da 2 bin 146 oy alan CHP’nin adayı Ertuğrul Çamlıca belediye başkanı seçildi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek