İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 02 Nisan 2019, Salı 09:22 tarihinde eklendi. 6148 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mahalle Muhtarları belli oldu

31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre Lüleburgaz Mahalle Muhtarları da belirlendi.
Mahalle Muhtarları belli oldu  

Kesin olmayan sonuçlara göre Lüleburgaz’da Mahalle Muhtarları da yerel seçimlerin ardından belli oldu. Sonuçlara göre birçok eski muhtar yerini yenilerine bırakırken en çok adayı bulunan Kurtuluş Mahallesi’nde Can Muntaş muhtar oldu. Ayrıca Mahalle Muhtarlarına 2 kadın muhtar katıldı. Kocasinan Mahallesi Muhtarı Esra Birol olurken, Yeni Mahallede de Tuğçe Gören muhtar olarak seçildi.

Alınan bilgilere göre seçimi kazanan mahalle muhtarları şu şekilde; Atatürk Mahallesi Osman Kızılaslan, Barış Mahallesi İbrahim Dinçli, Cumhuriyet Mahallesi Resmi Akçam, Dere Mahallesi N.Yavuz İşçioğlu, Durak Mahallesi Ahmet Sezer, Gençlik Mahallesi Remzi Dik, Gündoğu Mahallesi İlhan Keskinkaya, Güneş Mahallesi Şaban Aykır, Hürriyet Mahallesi Gürsel Güney, İnönü Mahallesi Emre Erbaş, İstiklal Mahallesi Ümit Çelikayar, Kocasinan Mahallesi Esra Birol, Kurtuluş Mahallesi Can Muntaş, Özerler Mahallesi Yılmaz Şenavcı, Sarımsaklı Mahallesi Selçuk Arı, Sevgi Mahallesi Ali Pehlivan, Siteler Mahallesi Vehbi Açıkgöz, 8 Kasım Mahallesi Mustafa Tunca, Yeni Mahalle Tuğçe Gören, Yıldırım Mahallesi Hasan Kamacı, Yıldız Mahallesi Ümit Öztürk, Yılmaz Mahallesi Zafer Şirin ve Zafer Mahallesi Sabri Gündüz.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek