Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 01 Nisan 2019, Pazartesi 10:13 tarihinde eklendi. 3528 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İşte Başkan İşte Meclis

Mahalli İdareler seçimleri tüm Türkiye’de yapıldı. Doğu illerinde sabah 07.00’de başlayan oy verme işlemi saat 16.00’da biterken, Lüleburgaz’ın da arasında bulunduğu batı illerinde oy verme işlemi 08.00’de başlarken saat 17.00’de sona erdi. Gazetemizin basıldığı saat 01.00’de açılan yüzde sandık oranına göre seçim sonuçları şöyle.
İşte Başkan İşte Meclis  

 88 bin 500 kayıtlı seçmenin bulunduğu Lüleburgaz’da 78 bin 500 oy kullanıldı. 77 bin geçerli oyun 51 bin tanesini alan CHP Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Doktor Murat Gerenli yeniden Lüleburgaz Belediye Başkanı seçildi. Bu sonuçla CHP, Lüleburgaz Belediye Meclisi’ni de 24 Belediye Meclis Üyesi, 3 tane de Kontenjan Meclis Üyesi olmak üzere toplam 27 Meclis Üyesi soktu.

 

Lüleburgaz’da AK Parti Belediye Başkanı Avukat Akın Kamacı 13 bin oy alırken Belediye Meclisi’ne de 4 Belediye Meclis Üyesi soktu.

 

MHP Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Doktor Armağan Ayyıldız 7 bin 500 oy alıp üçüncü olurken Belediye Meclisi’ne üye sokamadı.

 

Seçimlerin dördüncü partisi olan İYİ Parti Lüleburgaz Merkez’de 6 bin oy alırken Belediye Meclis Üyesi sokamadı.

 

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Kenan Apaydın’da 650 oy alırken Belediye Meclis Üyesi sokamadı.

 

Seçimlere Bağımsız Belediye Meclis Üyesi adayı olarak giren Koray Sevim de 125 oy aldı.

 

Lüleburgaz’da Belediye Meclisi’nde CHP -44 bin, AK Parti-14 bin,  MHP  - 7 bin, İYİ Parti de yaklaşık 6 bin oy aldı. Ayrıntılı sonuçlar yarın gazetemizde açıklanacak.

 

 

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek