Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 01 Nisan 2019, Pazartesi 09:54 tarihinde eklendi. 2904 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kevser Özkan ve Rasim Aslan için veda töreni düzenlendi

Lüleburgaz Belediyesi personeli tarafından 29 Mart 2019 cuma günü Lüleburgaz Belediyesi Fuaye Alanında emekli olan Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Özkan ve Rasim Aslan için veda töreni düzenlendi.
Kevser Özkan ve Rasim Aslan için veda töreni düzenlendi  

Lüleburgaz Belediyesi’nde 30 yıldır görev yapan Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Özkan ve Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Aslan, emekliye ayrılarak Lüleburgaz Belediyesi’ne veda etti. Görev sürelerinin sonuna gelen Özkan ve Aslan için 29 Mart 2019 cuma günü saat 16.30’da Lüleburgaz Belediyesi Fuaye Alanı’nda çalışma arkadaşları tarafından veda töreni düzenlendi.

Düzenlenen törene Lüleburgaz Belediye Başkan Vekili Yusuf Pişkinoğlu, Lüleburgaz Eski Belediye Başkanı Emin Halebak ve Lüleburgaz Belediyesi personeli katıldı.

Emekliye ayrılan Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Aslan 5 yıl önce Lüleburgaz Belediyesi’nde göreve başlarken duyduğu heyecanı hala hissettiğini belirterek tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Lüleburgaz Belediyesi’nde 30 yıl görev yapan Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Özkan ise “ Yazı işleri kâtibi olarak göreve başladığım Lüleburgaz Belediyesi’nden bugün Belediye Başkan Yardımcısı olarak ayrılıyorum. Başta Sayın Başkanım Emin Halebak olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Emin Halebak’ın üzerimde çok katkısı, emeği vardır. “ ifadelerini kullandı.

Duygu ve düşüncelerini dile getiren Lüleburgaz’ın eski Belediye Başkanı Emin Halebak ise “ Kevser Hanım’la 20 yıl, Rasim Bey’le ise 5 yıl boyunca çalıştık. Görev sürem boyunca beni hiç üzmediler. Her zaman çok iyi anlaştık. Kendileri ile gurur duyuyorum. Lüleburgaz Belediyesi olağanüstü bir konumda. Bu sizlerin sayesinde oldu.” dedi. Eski Başkan Halebak eski çalışma arkadaşlarına veda ederken gözyaşlarını tutamadı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek