Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 28 Mart 2019, Perşembe 09:28 tarihinde eklendi. 1586 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sahnede madde bağımlılığına karşı uyardılar

Lüleburgaz Gençlik Merkezi’nin katkılarıyla bağımlılıkla mücadeleye destek amacı ile “Tuzak” isimli tiyatro oyunu sahnelendi.
Sahnede madde bağımlılığına karşı uyardılar  

Prof. Dr. Necdet Tekin Gençlik Merkezi’nde 26 Mart Salı Günü saat 15.00’da sahnelenen “Tuzak” isimli tiyatro oyununda Sultan Köroğlu Kılıç, Tolga Öz, Yeliz Kömürcü ve Erkan Aytemur oyuncu olarak yer aldı. 2 seans olarak düzenlenen “Tuzak” adlı tiyatro gösterisine öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Oyununun içeriğinde uzun yıllar ülkemiz ve dünyanın sorunu haline gelen madde bağımlılığı ve ona ulaşımı kolaylaştıran internet kullanımının sosyal, kültürel, ekonomik farklılık gözetmeksizin her bireyin ve her ailenin yaşayabileceği çoğu zaman telafi edilmesinin mümkün olmayan bir soruna dönüşebileceği anlatıldı.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek