HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 28 Mart 2019, Perşembe 09:26 tarihinde eklendi. 1516 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Cumhuriyet Kadınları konser verdi

Lüleburgaz Ertuğrul Köyü Cumhuriyet Kadınları Korosu tarafından ‘İzindeyiz Atam’ isimli tiyatro ve müzik dinletisi gerçekleştirildi.
Cumhuriyet Kadınları konser verdi  

Lüleburgaz Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında gerçekleşen konser ve tiyatro gösterisi Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde 23 Mart 2019 cumartesi günü saat 20.30’da gerçekleşti. Lüleburgaz Belediyesi tarafından temalı yıllar kapsamında belirlenen Atatürk’ü Anlama, Anlatma ve Gençlik Yılı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen etkinlikte Ertuğrul Köy Cumhuriyet Kadınları korosunda emekli müzik öğretmeni Şükran Akdeniz şef olarak yer aldı.  

Koroyu dinlemeye gelen Lüleburgazlıların salonu doldurduğu konserde Atatürk’ün sevdiği şarkı, türkü ve marşlara yer verildi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek