Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 26 Mart 2019, Salı 09:19 tarihinde eklendi. 934 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Murat Gerenli’den Kaymakam’a ziyaret

CHP Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Doktor Murat Gerenli, seçim çalışmaları kapsamında dün Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya’yı ziyaret etti.
Murat Gerenli’den Kaymakam’a ziyaret  

Saat 13.00’te gerçekleştirilen  ziyarete Murat Gerenli ile birlikte CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Bülent Metin ile birlikte  CHP Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi adaylarından Saygun Ersin ve CHP Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi adayları eşlik etti.

 

Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, “Zaten en etkili partilerimizin ilçe başkanları sınıf arkadaşı. Kendi aralarında iyi geçiniyorlar. Seçim toplantımızı da büyük bir uzlaşı içinde gerçekleştirdik. Türkiye’ye örnek bir seçim yapacağız. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

CHP Lüleburgaz Belediye Başkanı adayı Doktor Murat Gerenli ve ekibi de Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya’ya iyi çalışmalar diledi.

 

Murat Gerenli, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya’yı ziyaret ettikten sonra sona Hükümet Konağını ziyaret ederek “İyi çalışmalar” dileklerini iletti.

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek