HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 26 Mart 2019, Salı 09:18 tarihinde eklendi. 863 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TEMA Vakfı öğrencilerle ağaç dikti

TEMA Vakfı Lüleburgaz Örgütü Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Ahmetbey Cumhuriyet ilk ve ortaokulu öğrencileri ile birlikte fidan dikerek kutladı.
TEMA Vakfı öğrencilerle ağaç dikti  

Etkinlik kapsamında 50 adet badem ve 25 adet dut fidanı dikildi. Fidan çukurları belediyenin imkânları ile açıldı. Etkinliğe okulun 285 öğrencisi, Okul Müdürü, Müdür Yardımcısı ve öğretmenler ve TEMA Gönüllüleri katıldı. Fidan dikimi tamamlandıktan sonra öğrenciler yanlarında getirmiş oldukları su ile fidanları suladılar.

TEMA Vakfı Lüleburgaz Sorumlusu Orman Yüksek Mühendisi Vicdan Aladağ, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürler ettiğini belirtti.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek