Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 25 Mart 2019, Pazartesi 09:34 tarihinde eklendi. 1636 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Erdin Kurt’tan açıklama; “Ekonomik projelerle geliyorum”

Cumhuriyet Halk Parti’si Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Adayı Erdin Kurt yaptığı açıklamada; “İl Genel Meclisi Üyesi adayı olarak bölge halkına yönelik ekonomik getiri sağlayan projeleri hayata geçirmek ve desteklemek için seçilmek istediğini söyledi.
Erdin Kurt’tan açıklama;  “Ekonomik projelerle geliyorum”  

Bölgemizde özellikle seracılık çalışmalarının yapıldığını ve bunun da tüm Lüleburgaz köylerine yayılması gerektiğini de söyleyen Erdin Kurt yaptığı açıklamada şöyle konuştu;

 

İl Genel Meclis Üyeleri, köylere yapılacak normal yatırımlar dışında köy, belde ve şehir içinde yaşayan vatandaşlara ekonomik projeler hazırlayarak katkı sunmalıdır. Bu düşünce ile yola çıktım.  Lüleburgaz Köyleri’nde yaşayan vatandaşlarımızın Sera Projesi ile Köy Kültür Evi, Yöresel Ürünleri Emek Pazarı, El İş Pazarı gibi projelerle ailelerine ekonomik katkı sağlanması ürettiği ürünleri pazarlamasını desteklemek için aday oldum. Lüleburgaz’da tarıma elverişli arazilerde Seracılık, Tarıma Elverişli olmayan arazilerde ise Güneş Enerjisi Paneli tarlaları ile köylerde yaşayan vatandaşlarımıza ekonomik katkı sağlamak istiyorum. Muhtarlarımızla ve köylümüzle ekonomik proje komitesi kurup çözüm odaklı anlayışla hizmet edeceğim. Şehirlerde yaşayan vatandaşlarımız için hazırlayacağımız Turizm Projeleri ile hem gençlerimize iş imkanı sağlayacağız, hem de Lüleburgaz içerisinde esnafımızın turizm gelirinden pay almasını sağlamak için Cumhuriyet Halk Parti’sinden aday oldum. Lüleburgazlı vatandaşlarımızın desteğini bekliyorum.” Dedi.

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek